TB Baits Hard Boilie Spice Queen Krill 250g
Kód: TB00119 TB00128 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Jedinečná nástraha pro lov, který je delší než 12 h. U boilie Hard se nemusíte bát, i po 48h je nastraženo pod Vašim háčkem. Je vhodné pro lov na velkých jezerech a řekách s množstvím raků a bílé ryby. Receptura složení mixů je stejná, jako u klasického boilie, jen je při výrobě přidáno více vaječného albuminu a mléčného lactalbuminu. Tím docílíme toho, že boilie není vysušené na kámen, zároveň skvěle vylučuje atraktory do svého okolí a je okamžitě stravitelné pro kapry. Nerozpadá se jako klasické boilie a tím neláká malé ryby a dokáže ve vodě „počkat“ na velké kapry. Díky řadě hard můžete lovit ty největší kapry po celé Evropě. Boilie v tomto provedení je nejoblíbenější nástrahou a návnadou Tomáše Blažka. Pokud je vaším cílem kapitální úlovek, a ne počet úlovků, tak je pro vás boilie Hard ideální volbou. Po vhození do vody se nerozpadá, ale účinkuje okamžitě. Lze jej tedy použít i pro kratší vycházky a není pravidlem, že je nutné na záběr dlouho čekat.
Příchuť Spice Queen Krill
Jiná dimenze nástrahy, volné pokračování úspěšného druhu King Krill. Právě to nás navedlo na jinou cestu výroby návnad a nástrah pro kapry, a proto Spice Queen Krill. Složení je opět na přírodní bázi s velkým podílem unikátního mixu koření. Ze sto testovaných vzorků bylo selektováno deset jedinečných druhů, které daly základ této nástraze a návnadě. Tuto kuličku jsme testovali dva roky před vstupem do volného prodeje a během této doby bylo nachytáno více než padesát kaprů s váhou přes dvacet kilo na českých svazových vodách. Při tomto testování se boilie Spice Queen Krill ukázalo jako výjimečná nástraha pro celoroční chytání i při teplotě vody pod 5 stupňů Celsia. Důkazem byl obří lysec, jehož váha překročila 25kg hranici, při teplotě vody 4 stupně.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chytací boilies |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.